1. Home
 2. Cadeau
 3. Boek De Zonde Waard Simone van der Vlugt

Productomschrijving

Simone van der Vlugt is een van de bekendste thrillerschrijfsters van eigen bodem. Met ieder boek zit je tijdens het lezen weer op het puntje van je stoel. De Zonde Waard gaat over een kat-en-muisspel tussen een bende ontvoerders, de politie en een jonge vrouw die worstelt met haar verleden. Verdwaal tijdens de donkere dagen helemaal in dit verhaal. Maak er een bijzondere verrassing van met een persoonlijke wenskaart. Wie verras jij?

Specificaties

Genre: Thriller
Auteur: Simone van der Vlugt
EAN: 9789044645453

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
24,95 Excl. 3,95 verzendkosten

Boek De Zonde Waard Simone van der Vlugt

24,95 Excl. 3,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 24 januari
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze