Productomschrijving

Fleur elke ruimte en de gelukkige ontvanger op met deze twee schattige mini-boeketjes. De gekleurde bloemen komen in handige hangvaasjes met touwtjes die je overal kunt ophangen. Ze passen door de brievenbus en worden verstuurd met jouw persoonlijke kaart.

Specificaties:

Gemengde bloemen
Lengte bloemen 25cm
Inclusief 2 hangvaasjes met touw
Uitleg en tips

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
16,95 Excl. 2,95 verzendkosten

Bloomini Mini Boeketjes

16,95 Excl. 2,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Vers van de veiling uit Nederland
 • Verstuurd in vrolijke & stevige verpakking
 • Voor 19:30 uur besteld, morgen in huis!