1. Home
 2. Cadeau
 3. Bloemen Brievenbusboeket en Ballon Liefje

Bloemen Brievenbusboeket en Ballon Liefje

18,95 Excl. 6,95 verzendkosten
voor 17 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen + Kaart = een complete verrassing!

Productomschrijving

Wat een lief boeket! Perfect om iemand van wie je houdt mee te verrassen. Witte en roze bloeiers worden vergezeld door speels, groen blad en deze combi maakt er een echte blikvanger van. Het boeketje wordt verzonden in een brievenbusdoosje en is zo verpakt dat de bloemen vers blijven. Tip: voeg een kaartje toe en maak jouw verrassing compleet. Wie verras jij?

Specificaties

Verse bloemen
Past door de brievenbus,
Kleur: roze en wit
Schuin afsnijden en in het water zetten

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
18,95 Excl. 6,95 verzendkosten