Productomschrijving

"Een cadeautje voor je moeder die altijd voor je klaar staat, een steuntje in de rug voor je zus die een moeilijke tijd doormaakt of een aardigheidje voor een goede collega die van bakken houdt... De Bakmix Fles is het perfecte cedeau als je iemand echt wilt verwennen!

""Enjoy life and eat cake!"" Met de Bakmix Fles Speculaas maak je in een handomdraai een overheerlijke speculaas cake. Alle ingredienten zitten al in het flesje, je hoeft alleen boter, eieren en melk toe te voegen. Loopt het water je al in de mond? Snel aan iemand geven dan maar!"

Specificaties

"Afmetingen: 19,5 cm
hoog x Ø 6,5 cm
Inhoud: 420 gram"

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
9,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Bakmix Fles Speculaas

9,95 Excl. 4,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd!
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze
 • Verstuurd in luxe cadeauverpakking