1. Home
 2. Cadeau
 3. Babyboek Blauw

Babyboek Blauw

17,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 1 juni
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

In het eerste jaar met je baby maak je iedere dag weer mooie en nieuwe herinneringen. Leg al die bijzondere momenten vast in dit mooie blauwe babyboek zodat je erbij stilstaat en er ook op een later moment weer op terug kunt kijken. Leg leuke, grappige, mooie en bijzondere momenten vast, voeg foto’s toe en houd de groei en ontwikkeling van je kleintje bij. Een fantastisch cadeau voor een babyshower of om ouders in spé te verrassen. Extra leuk met een persoonlijke wenskaart. Wie verras jij?

Specificaties

Blauw babyboek
Hardcover kaft met leeslint
EAN: 9789083055756

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
17,99 Excl. 5,99 verzendkosten