1. Home
 2. Cadeau
 3. Actiespel Halli Galli Vanaf 6 Jaar

Productomschrijving

Dit spel zet iedereens reactievermogen op scherp. Op alle kaarten staan één of meerdere vruchten. Druk zo snel mogelijk op de bel als er van een bepaalde vrucht precies vijf exemplaren te zien zijn. Wie geen kaarten meer heeft is uitgeschakeld en wie als laatste overblijft is de winnaar! Een leerzaam spel voor jonge kinderen en vermakelijk op ieder feestje! Geef als cadeau tijdens de feestdagen, voor een verjaardag of gewoon zomaar. Maak er een leuke verrassing van met een persoonlijke wenskaart. Wie verras jij?

Specificaties

2 tot 6 spelers
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Speeltijd: 15 minuten

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
21,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Actiespel Halli Galli Vanaf 6 Jaar

Eerst mogelijke bezorgdatum: 31 januari
21,95 Excl. 4,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze