Actievoorwaarden Lotus

1. Aanbieder van de speciale collectie Lotus Bakeries kaarten is Hallmark Cards Belgium N.V. gevestigd op Lt. Coppenskazerne, Ruiterijschool 5, 2930 Brasschaat, België.

2. Je kan een gratis wenskaart versturen via nl.hallmark.be/lotus met gebruik van je unieke kortingscode op de Lotus Bakeries actiesticker. Lotus producten met actiesticker volgens de beschikbaarheid in het winkelpunt. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 mei 2019.

3. De kortingscode heeft een waarde van een standaard formaat wenskaart geprint op luxepapier + nationale verzending binnen België met een maximum waarde van €4,02.

4. Hallmark Cards Belgium N.V. behoudt zich het recht om diegene die de code gebruiken éénmaal een commerciële mail te sturen.

5. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards Belgium N.V. worden aangepast. Wij adviseren daarom de algemene voorwaarden regelmatig te bekijken. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

6. De deelnemer erkent dat deelname aan onderhavige actie voor eigen risico is. Hallmark Cards Belgium N.V. wijst elke aansprakelijkheid af en zal derhalve niet aansprakelijk kunnen gesteld worden indien, in geval van overmacht en/of in geval zich een gebeurtenis voordoet buiten de wil om van Hallmark Cards Belgium N.V. bepaalde modaliteiten van deze actie, dan wel de actie zou moeten worden onderbroken, uitgesteld, stopgezet dan wel geannuleerd worden. Hallmark Cards Belgium N.V. kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor elke schade van enigerlei aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

7. Indien u vragen heeft, gelieve onze klantenservice te contacteren: https://nl.hallmark.be/klantenservice/

Terug naar de Lotus actiepagina